Beta PR en Media

A+ R A-
Public Relations

Al meer dan 30 jaar verzorgt Beta PR & Media de pr voor een groot aantal bedrijven en verenigingen uit de bouw en industrie. Het genereren van publiciteit is nog steeds één van onze kernactiviteiten; een specialisme dat wij als geen ander beheersen. Niet voor niets is onze ambitie eenvoudig: de nummer 1 zijn op het gebied van vakbladpubliciteit.

Lees verder
Contacten met de (vak)pers zijn van groot belang om de naambekendheid en reputatie van een bedrijf uit te breiden of te verbeteren. Wat daarvoor nodig is, is een goed begrip en beheersing van de vakblad-journalistiek: waar heeft het vakblad behoefte aan en welke informatie kunt u als bedrijf bieden? Wanneer die twee in evenwicht zijn, beschikt u over één van de meest invloedrijke instrumenten om uw klanten of relaties te bereiken.Beta PR & Media begeeft zich al 30 jaar op het raakvlak van bedrijfsleven en vakbladredacties.

Publiciteitsprogramma

Afhankelijk van de aard en activiteiten van het bedrijf wordt een zorgvuldig geregistreerd programma opgesteld om zoveel mogelijk publiciteit te geven én te genereren. In het ene geval zal de nadruk liggen op productaankondigingen – dienstgerelateerde bedrijven zijn meer gebaat bij artikelen over gerealiseerde projecten. De invulling en uitvoering van dergelijke programma’s worden door ons bureau volledig verzorgd.

Optimaal rendement

Dat zorgt niet alleen voor maximale publiciteit maar ook: optimaal rendement voor uw PR-euro. Dat rendement wordt nog eens versterkt door onze projectmatige aanpak. Aan het begin van ieder jaar worden afspraken gemaakt over de gewenste en mogelijke publiciteit. En als u dat wilt, kan dat ook voor een vast maandelijks tarief. Dat betekent ook: geen budgetoverschrijdingen of onvoorziene kosten. En wilt u slechts eenmalig een product onder de aandacht brengen? Ook dan helpen wij u graag verder!

 Veelzijdig pakket mogelijkheden

Perscontacten; dat klinkt zo abstract. Daarom hier een kort overzicht van onze diensten.

-  Samenstelling en distributie van persberichten
-  Samenstelling en verzending van projectberichten
-  Desk-research en samenstelling van exclusieve artikelen
-  Onder de aandacht brengen van topics, artikelen en bedrijven bij vakmedia
-  Correspondentie met journalisten/redacties
-  Samenstelling en plaatsing van opiniërende columns
-  Samenstelling van persmappen voor beurzen
-  Samenstelling van perskits t.b.v. persbijeenkomsten of -reizen

 

Aanvullende mediadiensten zijn:

-  Persknipseldienst
-  Analyse van knipsels
-  Volgen van en rapporteren over publiciteit van concurrenten
-  Organisatie en planning van persbijeenkomst en -reizen
-  Ondersteuning tijdens beurzen

Lees verder
Een nieuw product, een opvallend project, uw bedrijf bestaat 50 jaar, uw 10.000ste klant mag worden verwelkomd, uw bedrijf neemt deel aan een beurs. Onderwerpen die juist voor lezers van vakbladen interessant zijn.
Lees verder
Beta PR & Media vertaalt uw bedrijf en producten naar goed toegankelijke en en plezierig lezende tekst. Of het nu gaat om een tekst voor uw brochure, website of videopresentatie –Beta PR & Media heeft de deskundigheid in huis.
Lees verder

Beta PR & Media organiseert trainingen waarin u kennis maakt met het radio- of televisie interview en leert hoe u zich het beste kunt voorbereiden op persvragen en interviews.

Lees verder

Het organiseren van een evenement kan veel tijd in beslag nemen. Beta PR & Media kan uw evenement van ‘A tot Z’ verzorgen. Onze diensten bestaan o.a. uit: de organisatie en planning van het evenement, de publiciteit rond het evenement, het begeleiden van sprekers en wanneer nodig sponsoring. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw evenement tot een succes te maken.

Lees verder

Beta PR & Media verzorgt de secretariaatsuitvoering voor branche verenigingen in de bouw en industrie. Naast de daadwerkelijke uitvoering van de secretariaten ondersteunen wij ook verenigingen en beroepsorganisaties met strategische adviezen ten aanzien van positionering van organisaties en promotie van vakgebieden.

Lees verder

Bekijk ook ...

 • Social Media
  Dankzij social media kunt u direct met klanten communiceren: efficiënt en effectief. Social media bieden een…
 • Perscontacten
  Contacten met de (vak)pers zijn van groot belang om de naambekendheid en reputatie van een bedrijf…
 • Marketing-materialen
  Waar sommige bedrijven gebruikmaken van een grote hoeveelheid toeleveranciers, zijn wij ervan overtuigd dat één loket…
  Lees meer...

Beta PR & Media

Geestbrugkade 32

2281 CX Rijswijk

T : +31 (0)70 427 5200

F : +31 (0)70 427 5161

E : info@betapr.nl / info@betamedia.nl

I  : www.betapr.nl / www.betamedia.nl

Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, is ofwel het exclusieve eigendom van Beta PR & Media, zijn opdrachtgevers, of van zijn licentiegevers, en is beschermd door de wetgeving inzake copyright.