Communicatiespecialisten voor bouw en industrie

BLOG

Hieronder kunt u een aantal artikelen downloaden die over enkele van onze specialisatie gebieden gaan.

Persbijeenkomst:
Verdient de introductie van een nieuw product net even wat meer aandacht? In dat geval kan een bezoek met enkele journalisten een interessante optie zijn. Regelmatig organiseren we dit soort binnen- en buitenlandse persmeetings met de nodige redactionele aandacht als resultaat. Klik hier voor een voorbeeldartikel naar aanleiding van één van de persreizen.

Artikel elektroDATA


Relatiemagazines:
Teksten voor uw relatiemagazine? Wekelijks houden wij interviews om de kolommen van nieuwsbrieven, magazines en nieuwssecties op websites te vullen. Geen zin in alle rompslomp? Dan kunnen we ook de volledige productie van u overnemen incl. fotografie, drukwerk en verzending! Lees hier twee voorbeelden uit relatiemagazines.

Artikel ABB
Artikel Viega

Persartikel:
Eén van uw producten wordt in een bijzondere omgeving toegepast? U w product onderscheidt zich wezenlijk van alle andere producten op de markt? Er zijn heel wat redenen om producten of toepassingen daarvan eens wat uitgebreider te presenteren. Een aantal voorbeelden van dergelijke artikelen kan hieronder worden bekeken.

Artikel Bouwkroniek
Artikel Installateurs zaken 1
Artikel Installateurs zaken 2
Artikel Land + Water